» Startpagina » Wie is wie? » Medewerkers
 

Medewerkers

Het P.Z. H. Hart telt ongeveer 500 werknemers. We beschouwen die als de kern van onze organisatie, zowel binnen de patiëntenzorg als op de logistieke diensten. Een kwalitatief hoogstaande behandeling op maat van elke individuele patiënt is slechts mogelijk binnen een warmmenselijk klimaat. Met een wel doordacht personeelsbeleid willen we dit warmmenselijk klimaat ondersteunen. Open communicatie, functioneringsgesprekken, opleiding en selectie zijn hiervan de onontbeerlijke bouwstenen. Op die manier wil het personeelsbeleid een belangrijke bijdrage leveren in het realiseren van onze opdrachtsverklaring.

Binnen een dergelijk klimaat willen we werkzekerheid bieden en elke medewerker maximale ontplooiingskansen geven. Op onze beurt verwachten we van onze medewerkers dat ze hun bijdrage leveren in het geheel: vertrouwen in elkaar, flexibele samenwerking en vriendelijkheid willen we allen in ons ziekenhuis uitstralen.

In het organigram vindt u een overzicht van onze diensten waarin elk personeelslid zijn plaats heeft binnen een specifieke dienst in een bepaald departement.
 


print top