» Startpagina » WELKOM
 

WELKOM

Psychiatrisch Ziekenhuis H. Hart Ieper:
voor iedereen anders

Sinds 1900 biedt ons ziekenhuis zorg en behandeling aan mensen met psychiatrische problemen. In de loop der jaren is de zorg voortdurend aangepast aan de nieuwe noden en kansen en is de behandeling verder gespecialiseerd. De dynamiek in onze aanpak resulteert in de mogelijkheid te werken met mensen die lijden aan de meest diverse problematiek. We proberen daarbij op een individuele manier tegemoet te komen aan ieders hulpvraag. En we luisteren naar de beleving van al wie hulp zoekt in dit ziekenhuis. Ook die is voor iedereen anders.

 

Auditrapporten - Getuigenissen


De Vlaamse Zorginspectie voerde in het ziekenhuis en PVT ‘Het Tempelhof’ audits uit (resp. oktober 2013 en oktober 2014). De auditrapporten, door ons aangevuld met de opvolging van de geformuleerde tekortkomingen, kan u hier nalezen: ziekenhuisPVT.
Getuigenissen: project ‘Oe is ’t in Ieper’ (2016): duiding van het projectbundel ‘Getuigenissen uit het (Heilig) Hart' | getuigenis Roald
 

Bereikbaarheid van ons ziekenhuis


Vanaf 1 maart is ons ziekenhuis vanuit het centrum Ieper bereikbaar via een omleiding. (De Poperingseweg tussen de Capucienenstraat en de Tulpenlaan wordt opgebroken.) Vanuit de Capronstraat/spoorwegovergang rijdt u in de Tulpenlaan via de Dikkebusseweg en de Capucienenstraat naar de Poperingseweg. U gebruikt vervolgens de in/uitrit aan de Dagkliniek. Hier vindt u uitgebreidere informatie.
 
print top