Heilig Hart Ieper
» Startpagina » WELKOM
 

WELKOM

Psychiatrisch Ziekenhuis H. Hart Ieper:
voor iedereen anders

Sinds 1900 biedt ons ziekenhuis zorg en behandeling aan mensen met psychiatrische problemen. In de loop der jaren is de zorg voortdurend aangepast aan de nieuwe noden en kansen en is de behandeling verder gespecialiseerd. De dynamiek in onze aanpak resulteert in de mogelijkheid te werken met mensen die lijden aan de meest diverse problematiek. We proberen daarbij op een individuele manier tegemoet te komen aan ieders hulpvraag. En we luisteren naar de beleving van al wie hulp zoekt in dit ziekenhuis. Ook die is voor iedereen anders.

 

Ingebruikname slagbomen en camera's


Vanaf maandag 9 april 2018 zijn de in- en uitritten van het ziekenhuisdomein voorzien van slagbomen en camera's. Meer informatie vindt u hier.
 

ESF-project


Sinds 1 april 2017 hebben we opnieuw een ESF-project lopen rond duurzaam loopbaanbeleid. De werkgroep "LONT" (Loopbaanontwikkeling) zal acties rond werving en selectie, onthaal van nieuwe medewerkers, work-life balans, loopbaanbeleid, competentiebeleid, leiderschap en uitstroom uitwerken. (ESF = Europees Sociaal Fonds) Meer info in dit document.
 
print top